085 – 13 00 858 info@nbzn.nl

Corona-beleid

Alles goed geregeld voor nu en later!

Corona-beleid

Stichting Nabestaandenzorg Nederland heeft haar dienstverlening aangepast aan de situatie rondom het Corona virus.

De richtlijnen volgend, wil Stichting Nabestaandenzorg Nederland iedereen op het hart drukken dat het in deze fase juist van belang is zaken goed te regelen voor het geval u ziek wordt en niet meer in staat bent om zelf uw financiële zaken en andere praktische aangelegenheden af te handelen. 

De overheidsmaatregelen zijn tot het uiterste aangescherpt om kwetsbare mensen in onze samenleving zo goed mogelijk te beschermen. Dit neemt niet weg dat de risico’s om ziek te worden groot zijn. Om onze cliënten toch optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Stichting Nabestaandenzorg Nederland haar dienstverlening uitgebreid.

Vanaf maandag 14 april kunt u dagelijks tussen 16:00 en 17:00 uur gebruik maken van ons gratis inbelspreekuur. Dit kan zowel via Skype als telefonisch.

Wilt u hiervoor een afspraak maken?

U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier of mail naar info@nbzn.nl voor een afspraak met de datum waarop u graag van dit spreekuur gebruik wilt maken. U krijgt ruim de gelegenheid om al uw vragen aan ons voor te leggen en met ons te bespreken.


De notariswet biedt de mogelijkheid om in deze uitzonderlijke omstandigheden aktes via videoverbinding te laten passeren. Dit betekent dat zowel alle voorbereidingen als het passeren op afstand kunnen plaatsvinden. Hiermee volgen wij de richtlijnen van het RIVM en waarborgen wij uw en onze gezondheid.

Nabestaandenzorg begint bij leven!

Met warme groet,
Stichting Nabestaandenzorg Nederland

Marion, Karin en Wilko

Contactformulier

Stichting Nabestaandenzorg Nederland

Hobbemakade 104-2
1071 XT Amsterdam

Algemeen telefoonnummer

E-mail