085 – 13 00 858 info@nbzn.nl

 Wij lokaal

Goed geregeld!

Nederlandse Stichting voor Nabestaandenzorg en Advies gelooft dat samenwerken en verbindingen maken, automatisch leidt tot succes. Kennis en ervaringen met elkaar delen en succesvolle werkwijzen elders inzetten.

De stichting heeft tot doel de kwaliteit van de werkzaamheden binnen het werkveld van nabestaandenzorg in de breedste zin van het woord, waaronder  executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs te verhogen en te borgen om  voor uit te brengen en daarmee zijn wij er voor U. 

Onze aangesloten organisaties en stichtingen werken uitsluitend met gecertificeerde professionals. U kunt ze vragen om advies of nemen werk voor u of uw nabestaanden uit handen.

 

Nabestaandenzorg in de breedste zin

Onze aangesloten professionals zijn allen zelfstandigen werkzaam in het werkveld en hebben hun eigen expertises. NBZA houdt zich bezig met vijf hoofd onderdelen:

– levens-executeur  

– nabestaandenzorg

– executeur 

– toezichthouder

– vereffenaar

Hieronder vindt u per onderdeel meer informatie.

  .

 

Wij Lokaal

Lokale organisaties van Stichting Nabestaandenzorg Nederland voldoen aan de ankers die NBZA als belangrijke pijlers hanteert. Hiermee bewaken wij onze identiteit en de professionaliteit, zodat de dienstverlening gewaarborgd en integer is.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wijs ons aan als levensexecuteur zodat onze professionals uw belangen kunnen behartigen als u dat zelf niet meer kunt.

Door ons te benoemen als toezichthouder heeft u een extra controle in uw levenstestament, voor u zelf en uw omgeving.

Benoem onze professionals tot executeur in uw testament, wijs ons aan als plaatsvervanger of voeg ons toe als executeur.

 Een professionele gevolmachtigde kan samen met u of zelfstandig de nalatenschap afhandelen. 

Op verzoek van een erfgenaam of een schuldeiser kunnen onze professionals door de rechtbank tot vereffenaar worden benoemd.

Waar kunt u ons vinden

   Contact

   Vestigingsadres

   Michelangelostraat 30-3
   1077 CC Amsterdam

   Algemeen telefoonnummer

   E-mail

   Juridische links

    

   Alles goed geregeld voor nu en later!